Regizorul italian Romeo Castellucci face casting în UNDERCLOUD 10

Reprezentanții Socíetas Raffaello Sanzio, compania condusă de Romeo Castellucci, anunță casting pentru IULIUS CAESAR. FRAGMENTE după William Shakespeare, spectacol ce închide ediția a 10-a a festivalului, în ziua de 31 august 2017.

Este nevoie de 2 actori români, bărbați, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani, care să joace alături de trupa italiană. Repetițiile se întâmplă o singură zi, înainte de spectacol, pe 30 august. Castingul va fi făcut de către fondatoarea festivalului UNDERCLOUD, Chris Simion – Mercurian, de această dată, în calitatea sa de regizor de teatru.

„Castellucci există în Undercloud 10 nu numai pentru că este unul dintre cei mai importanți artiști ai momentului, iar noi suntem fani, sau pentru că l-am invitat și ne-a făcut bucuria să accepte, ci, în primul rând, pentru că propune un demers artistic în care noi credem”, spune Chris.
Cei interesați se pot înscrie pe media@undercloud.ro până vineri, 18 august 2017, ora 14.00.

Între 22 și 31 august 2017, ARCUB – Gabroveni, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, va găzdui ediția aniversară a Festivalului Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate publicului bucureștean spectacole românești, invitate sau în competiție, dar și spectacole din străinătate.

Iulius Caesar. Fragmente, una dintre cele mai de avangardă creații ale zilelor noastre, este o recitire a lui Shakespeare în care se vorbește, tăios dar în același timp voalat, despre pericolul dictaturilor din prezent și despre cea mai perfidă capcană în care putem cădea – cea a tăcerii în fața pericolului.

Programul complet al festivalului UNDERCLOUD 2017 este disponibil pe demo.prologue.ro/undercloud.

Biletele pot fi achiziționate direct de la Casa de bilele ARCUB, între orele 14.00-20.00 și  online prin mystage sau eventbook.
Spectatorii beneficiază de campania 1+1 VIAȚA FĂRĂ CASH, susținută de Raiffeisen Bank:  la 1 bilet cumpărat cu un card Raiffeisen Bank de la Casa de Bilete ARCUB -Gabroveni (str. Lipscani 84-90), al doilea bilet este oferit cadou. Această promoție nu este valabilă și pentru biletele cumpărate online.

UNDERCLOUD se desfăşoară sub egida programului european Europe for Festivals. Festivals for Europe, un important certificat internaţional atribuit de Comisia Europeană şi Asociaţia Festivalurilor din Europa.

UNDERCLOUD este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Eveniment cultural co-finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Sponsorii ediției aniversare: Raiffeisen Bank, Staropramen, Aqua Carpatica, Kinder.

Parteneri: Ambasada Israelului la București, 360 Revolution, Hotel Ambasador, ClassIn, Hotel Ibis, Mathilde, The Mansion Boutique Hotel, Therme, Editura Nemira, Teatrul Metropolis, Agenția de creație Propaganda.

Parteneri media: IQads, BIZ, Business Review, National Geographic, Observatorul Cultural, Liternet, Yorick, Cinemagia, Agerpres, Cotidianul, România Liberă, Șapte Seri.

Eveniment ascultat de Radio Guerrilla.

UNDERCLOUD este creat și organizat de Asociația Mișcarea UNDERCLOUD.