INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE: CUM SĂ DORMI CÂT ÎȚI PROPUI
august 11, 2020
20:30
București

INTRODUCERE ÎN ARTA SOMNULUI FĂRĂ VINOVĂȚIE

de PECA ȘTEFAN

Cu: KATIA PASCARIU

Regia : Tamilla Woodard

Scenografia & grafica: Gabi Albu

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE este o serie teatrală online interactivă de trei spectacole în care participanții sunt instruiți în arta de a scoate ce este mai bun din propria singurătate.

În Instrucționalul 102 vom explora fundamentele sleep planning-ului: stabilirea relației pe care o avem cu somnul nostru atunci când dormim singuri, pregătirea condițiilor de somn oriunde ne-am afla și distrugerea vinovăției asociate cu dormitul printr-un perfect control al unui instrument de bază – Cronometrul Interior.

‘Câți dintre voi au crezut că se descurcă să se trezească singuri dimineața, așa cum v-ați propus, dar ați dormit prea mult și ați dat-o în bară? Câți dintre voi s-au stresat atât de tare înaintea unui eveniment important încât n-au mai putut să doarmă deloc și așa au ajuns să o dea în bară? Câți dintre voi dorm prea mult când sunteți singuri? Cât înseamnă prea mult somn? În această introducere în arta somnului fără vinovăție, o să vă ofer uneltele prin care o să puteți dormi cât aveți nevoie și să vă treziți când aveți nevoie.Instructoarea Vania Stan, Sleep Planner, interpretată de Katia Pascariu.

Instrucțional pentru singurătate este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii prin programul ACCES Online produs de Teatrul LUNI de la Green Hours (Asociația Green Hours) în parteneriat cu PopUP Theatrics, în premieră absolută.

Manager proiect & PR: Magda Săndulescu