FILM: Ce se întâmplă cu iubirea?
iunie 17, 2022
22:00
București
Black Habit
Google Map

Acces gratuit în limita locurilor disponibile.

„Ce se întâmplă cu iubirea?” este rezultatul unor căutari, a unor framântări fundamentale, trăite în timpul pandamiei.

Atât eu căt si Daniel Pascariu, am fost măguliți că Ștefan Vasilescu ne-a ales să dăm viață celor două personaje, ce nu ( mai) pot ajunge împreună cu adevarat.

A rezultat acest scurt metraj de teatru dans, produs de Ștefan Vasilescu, după o idee de Ștefan Vasilescu si Ana Maria Iana, menit să dăruiască speranța celor mulți închiși în case de Crăciun, menit să transmită mesajul că nu sunt singuri .

Într-o zi, Ștefan, alături de care am lucrat  la 7 spectacole, mi-a scris că are o idee și ar vrea să lucrăm acum la un proiect deosebit, că ar vrea sa facem artă. 🙂 Am primit cu bucurie propunerea lui si a urmat un exercițiu de încredere reciprocă la care s-a alăturat echipa FOTOPUNCT. – Alina Calotă, Bogdan Botofei, Vlad Dobrescu și Roberto Stan, trei artiști minunați, ca și el.

L-am construit într-un timp record cu ajutorul celor de la UnTeatru, de la Teatrelli si de la Teatrul Mic.

Acum știu că cel mai important lucru este că reprezintă rezultatul unor frământări omenești reale, și că asta îl apropie de arta, care bate timpul, exact așa cum și-a dorit Ștefan.

Iar harul și osteneala personală pe care am așezat-o fiecare dintre noi în palmele lui Ștefan, sau sufletul lui Ștefan care a poposit o clipă în palmele noatre, mă face să mă socotesc norocoasă că am trait acea noapte cu toții, împreună, îndrăgostiți de viață și de artă.

Când s-a făcut dimineață ne-am întors cu toții la viețile noastre.

Mai puțin el.

Stiu cât s-ar bucura să îl vedeți!

Antoaneta Cojocaru