La lilieci
august 14, 2014
4:01 pm

“La lilieci”

Autor: dupa Marin Sorescu

Distributia: Marian Ralea, Teodora Domnariu, Florentina Neagu, Doriana Taut, Corina Visinescu, Florin Parvu, Alexandru Verzescu si Laurentiu Vlad

Regie: Marian Ralea

Producator: TEATRUL VOSTRU SIBIU

Durata: 1h 10 min

Data: 10 Septembrie 2014

Orele 20:00

Sala: Open Air – Curtea interioara

Spectacol invitat

 

“La lilieci” este un spectacol deschis in care poate oricine intra in joc, singura conditie este sa-l fi citit pe Sorescu”Marian Ralea

afis la lilieci

Spectacolul “La lilieci” suprinde cu veselie si umor crampeie din viata satului oltenesc Bulzesti in care se intampla minuni. Spectacolul ilustreaza cu har intelepciunea seculara a unor traditii adanc inradacinate in rutina satelor. Se contureaza o serie de personaje, inzestrate cu un caracter puternic dar si cu smerenie si cuviinta in fata divinitatii.

In aceasta lume, rupta de forfota repezita in care noi ne traim vietile, povestile lui Marins Sorescu au ramas vii pana in ziua de azi luptand impotriva timpului devastator, iar in casele acestor oameni coboara Dumnezeu. Un univers plin de mister, autenticitate si farmec in care filosofia naiva a romanilor da forta cuvantului din intamplarle bulzestenilor.

La Lilieci este cimitirul unde sufletele mortilor se intalnesc cu sufletele viilor, locul sfant in care cinstirea stramosilor vine sa implineasca bunul simt al acestui popor.

 

1