Rollercoaster
august 26, 2019
19:00
București

COMPETIȚIE

PRODUCȚIE: SMO ASSOCIATION și Teatrul LUNI de la GREEN HOURS

REGIE: Cristina Drăghici

DISTRIBUȚIE: Cristina Drăghici, Dragoș Olaru

MUZICĂ & SOUND DESIGN: Sever Bârzan

ANIMAȚIE: Aliona Ciobanu

DURATA: 1h

“Opusul depresiei nu este fericirea, ci vitalitatea, iar viața mea, acum când scriu asta, este – chiar și când e tristă – plină de puterea de a trăi.” Andrew Solomon – Demonul amiezii

Ce te face să te ridici dimineața din pat? Care este scopul? Care este sensul acțiunilor tale? Și ce te faci când pierzi acel sens? Rollercoaster urmărește călătoria interioară a Mariei care încearcă să-și exploreze propriile stări, să-și descifreze propria “tristețe patologică”; trecutul și prezentul, întâmplările, substanțele și oamenii se amestecă, ceea ce contează nu este cronologia, ci înțelegerea parcursului, depășirea obstacolelor și redescoperirea bucuriei. Și, mai presus de orice, importantă este identificarea Ajutorului, care poate lua diverse forme, esential este să-l recunoști și să-l primești.
Rollercoaster nu este o investigație clinică, este o perspectivă din interior, imperfectă ca orice trăire. Mulțumim celor care au avut deschiderea și generozitatea să ne împărtășească din experiența și lupta lor. Și, oricât de banal ar putea suna, nu sunteți și nu suntem singuri.