Încep înscrierile la UNDERCLOUD 2018!

UNDERCLOUD – Festivalul Internaţional de Teatru Independent anunţă calendarul înscrierilor pentru spectacolele independente care doresc să participe în secţiunea Concurs a ediţiei 2018.

13 IUNIE – 4 IULIE: ÎNSCRIEREA TRUPELOR ŞI PERIOADA DE SELECŢIE

9 IULIE: ANUNŢAREA SPECTACOLELOR SELECTATE

Trupele sau spectacolele de teatru independent din Bucureşti, care doresc să participe în secţiunea Concurs, sunt invitate să se înscrie pentru etapa de selecţie la festival@undercloud.ro.

Mailul de înscriere trebuie să conţină o prezentare a trupei, o prezentare şi o înregistrare a spectacolului cu care doriţi să participaţi (se acceptă link către youtube, vimeo sau înregistrarea spectacolului pe CD/DVD depusă la recepţia ARCUB – Gabroveni, din Str. Lipscani nr. 84 – 90, între orele 10:00 şi 17:00). Dacă spectacolul se joacă în Bucureşti, în intervalul 13 IUNIE – 4 IULIE, vă rugăm să ne anunţaţi prin e-mail, cu cel puţin 5 zile înainte, pentru ca selecţionerii festivalului să vină la spectacolul dumnevoastră.

Spectacolele selectate vor fi invitate să joace în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Independent Undercloud, în perioada 22 – 31 august 2018.

Secţiunea CONCURS este dedicată tinerilor creatori de teatru. Selecţia nu mizează pe notorietatea distribuţiei, ci pe performanţa ei. Sunt vizate spectacole care conving prin calitate, inovaţie şi originalitate.

UNDERCLOUD – Festivalul International de Teatru Independent a fost iniţiat şi continuă să funcţioneze, după zece ani de la debut, pentru susţinerea sectorului de teatru independent din România. Ediţia de anul acesta se desfăşoară din nou sub sigla programului european EFFE 2017-2018: Europe for Festivals. Festivals for Europe.

 

Vă dorim succes!