Încep înscrierile la UNDERCLOUD 2016

Încep înscrierile la UNDERCLOUD 2016!

 

UNDERCLOUD, Festivalul Internaţional de Teatru Independent, anunţă calendarul înscrierilor pentru spectacolele independente care doresc să participe în secţiunea Concurs 2016.

 

20 – 30 IUNIE: ÎNSCRIEREA TRUPELOR

1 – 20 IULIE: PERIOADA DE SELECŢIE

22 IULIE: ANUNŢAREA SPECTACOLELOR SELECTATE

 

Trupele, sau spectacolele de teatru independent din Bucureşti, care doresc să participe în secţiunea Concurs, sunt invitate să se înscrie pentru etapa de selecţie, printr-un e-mail la festival@undercloud.ro.

Mail-ul de înscriere trebuie să conţină: o prezentare a trupei, o prezentare şi o înregistrare a spectacolului cu care doriţi să participaţi (se acceptă link către youtube, vimeo sau înregistrarea spectacolului pe CD/DVD depusă la recepţia ARCUB – Gabroveni, din Str. Lipscani nr. 84 – 90, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 17:00).

Dacă spectacolul se joacă în intervalul 20 iunie – 20 iulie, vă rugăm să ne anunţaţi prin e-mail, pentru ca selecţionerii festivalului să fie prezenţi. În această secţiune se pot înscrie spectacole care se joacă în Bucureşti, începând cu anul 2014. Spectacolele selectate vor fi invitate să joace în cadrul UNDERCLOUD, în perioada 22 – 31 august 2016.

Secţiunea CONCURS premiază inovaţia şi selectează originalitatea. Sunt vizate spectacole care conving prin calitate. Selecţia nu mizează pe notorietatea distribuţiei, ci pe performanţa ei.

UNDERCLOUD a fost iniţiat şi continuă să funcţioneze, după opt ani de la debut, pentru susţinerea sectorului de teatru independent. UNDERCLOUD se ghidează, in primul rând, după calitatea spectacolelor pe care le prezintă.

Ediţia de anul acesta se desfăşoară din nou sub sigla programului european EFFE 2015-2016: Europe for Festivals. Festivals for Europe.

Vă dorim mult succes!