Cum pot cumpăra biletele la UNDERCLOUD 2015?

Biletele pentru cea de-a opta ediție a UNDERCLOUD – Festivalul Internațional de Teatru Independent – pot fi achiziționate on-line prin www.bilete.ro, începând cu 24 iulie, sau direct de la InfoPoint UNDERCLOUD, situat la Muzeul Național al Țăranului Român, începând cu 22 august.

Prețul unui bilet: 35 RON

Programul InfoPoint UNDERCLOUD
Perioada: 22 – 31 august
Orar: 12:00 – 21:00

Biletele cumpărate prin sistemul on-line se supun acelorași condiții și reguli valabile și pentru biletele achiziționate de la InfoPoint UNDERCLOUD. În ambele cazuri, biletele se vând fără loc, accesul în sala se va face în ordinea sosirii spectatorilor.

UNDERCLOUD își rezervă dreptul de a păstra un anumit număr de locuri pentru invitați până cu 1 ora inainte de începerea fiecărui spectacol. După acest termen, toate rezervările se vor anula și biletele rămase disponibile vor fi scoase la vânzare.

Regulament de bun-simț:

Vă informăm că accesul în sala de spectacol se face doar până la ora începerii reprezentației. Persoanele care ajung după ora înscrisă pe bilet își pierd dreptul de a intra în sală și nu vor primi contravaloarea biletului.
Vă rugăm să respectați ora înscrisă pe bilet, pentru a evita orice neplăcere care s-ar putea crea.
Accesul în sală se face începând cu 15 de minute înainte de ora înscrisă pe bilet.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la festival!