Primele spectacole SOLD OUT!

Biletele la UNDERCLOUD se vând mai repede ca pâinea caldă!

Ne despart mai puțin de două zile până la deschiderea festivalului UNDERCLOUD, iar mai multe spectacole din program sunt deja sold-out. Pentru Butoiul cu fericire, Complet Alb, The Fever (varianta în limba engleză) și majoritatea reprezentațiilor În doi, nu mai există bilete disponbile. Prin urmare, dacă doriți să prindeți loc la celelalte spectacole din program, vă sfătuim să vă grăbiți!

Dacă vreți să vedeți The Fever (în limba franceză), Conu`Leonida față cu reacțiunea, The Third Dance sau Cu ce vă servesc?, nu mai amânați momentul și puneți mâna pe bilete, au mai rămas doar câteva.

Bilete la toate spectacolele pot fi achiziționate direct de la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni (Lipscani, 84 – 90) și online prin MYSTAGE și EVENTBOOK. 

Program Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni: 13– 31 august: 14:00 – 20:00

Spectatorii beneficiază de campania 1+1 susținută de Raiffeisen Bank: la 1 bilet cumpărat cu un card Raiffeisen Bank de la Casa de Bilete ARCUB, al doilea bilet este oferit cadou. Această promoție nu este valabilă și pentru biletele cumpărate online. În această promoție, nu intră și spectacolul „În doi”.

Vă așteptăm începând de miercuri la UNDERCLOUD, să ne bucurăm împreună de cea de-a XI-a ediție!