Bilete

Biletele pot fi achiziționate direct de la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni (Lipscani, 84 – 90) și online prin MYSTAGE și EVENTBOOK. 

*În ziua spectacolului, toate biletele rămase vor fi disponibile doar la Casa de Bilete ARCUB.

Program Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni:

7 – 31 august: 14:00 – 20:00

Spectatorii beneficiază de campania 1+1 VIAȚA FĂRĂ CASH, susținută de Raiffeisen Bank: la 1 bilet cumpărat cu un card Raiffeisen Bank de la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni, al doilea bilet este oferit cadou. Această promoție nu este valabilă și pentru biletele cumpărate online.

Prețul unui bilet achiziționat la Casa de Bilete ARCUB este de 35 lei.

Biletele cumpărate prin sistemul on-line se supun aceloraşi condiții și reguli valabile și pentru biletele achiziționate de la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni. În ambele cazuri, biletele se vând fără loc, accesul în sală se va face în ordinea sosirii spectatorilor.

UNDERCLOUD îşi rezervă dreptul de a păstra un anumit număr de locuri pentru invitaţi până cu 1 oră înainte de începerea fiecărui spectacol.După acest termen, toate rezervările se vor anula şi biletele rămase disponibile vor fi scoase la vânzare.

Regulament:

Vă informăm că accesul în sala de spectacol se face doar până la ora începerii reprezentației. Persoanele care ajung după ora înscrisă pe bilet își pierd dreptul de a intra în sala si nu vor primi contravaloarea biletului.
Vă rugăm să respectați ora înscrisă pe bilet, pentru a evita orice neplăcere care s-ar putea crea.
Accesul în sală se face începând cu 5 de minute înainte de ora înscrisă pe bilet.

Vă rugăm ca pe durata spectacolelor să vă închideți telefoanele mobile și să nu consumați băuturi alcoolice sau mâncare.

Returnare bilete

Biletele cumpărate de la Casa de Bilete ARCUB pot fi schimbate cu bilete pentru un alt spectacol din cadrul UNDERCLOUD (în limita locurilor disponibile), dar nu pot fi returnate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la festival!

finantat de
SUSTINUT DE
SPONSORI