Ashes Afar
Ashes Afar
August 5, 2015
Sala Librărie, Muzeul Țăranului Român, București

Luni, 31 august 2015

Ora 18:00

Spectacol invitat / internațional

Autor: Andreea Borțun

Distribuție: Crissy O’Donovan, Liviu Romanescu

Regie: Bobi Pricop

Producător: Vanner Collective LTD

Durată: 1 h

Sala Librărie

Spectacolul ”Ashes Afar” tratează problema emigrației și a identității naționale, temă de mare interes atât pentru lumea occidentală, cât și pentru cea estică, mai ales în contextul actual. ”Ashes Afar” prezintă povestea celor doi imigranți Aine (o irlandeză) și Mihail (un român) care trăiesc în suburbiile Londrei și duc o viață destul nesigură, situația lor agravându-se odată cu pierderea memoriei lui Aine.

Vanner Collective este o platformă artistică internațională fondată la începutul anului 2015 de către Liviu Romanescu și Crissy O’Donovan, ambii absolvenți de actorie la The Oxford School of Drama. În proiect au fost cooptați: Andreea Borțun – dramaturg, Bobi Pricop – regizor și echipa de promovare formată din Duncan Molloy (co-producător), Andreea Ruscan (manager de project), Anca Purdel (fundraiser), Silvana Frinculescu (grafică) și Cristian Tăbăcitu (web).

Producția a fost invitată să participe la Edinburgh Fringe Festival 2015, unul dintre cele mai mari festivaluri de teatru din lume.