Biletele pentru cea de-a opta editie a UNDERCLOUD – Festivalul International de Teatru Independent – pot fi achizitionate on-line prin www.bilete.ro incepand cu 24 iulie, sau direct de la InfoPoint UNDERCLOUD, situat la Muzeul National al Taranului Roman, incepand cu 22 august.

Pretul unui bilet: 35 RON

Programul InfoPoint UNDERCLOUD

Perioada: 22 – 31 august

Orar: 12:00 – 21:00

Biletele cumpărate prin sistemul on-line se supun aceloraşi conditii si reguli valabile si pentru biletele achizitionate de la InfoPoint UNDERCLOUD. In ambele cazuri, biletele se vand fara loc, accesul in sala se va face in ordinea sosirii spectatorilor.

UNDERCLOUD îşi rezervă dreptul de a păstra un anumit număr de locuri pentru invitaţi până cu 1 oră înainte de începerea fiecărui spectacol. După acest termen, toate rezervările se vor anula şi biletele rămase disponibile vor fi scoase la vânzare.

Regulament de bun-simt:

Va informam că accesul în săla de spectacol se face doar pana la ora inceperii reprezentatiei. Persoanele care ajung după ora inscrisa pe bilet isi pierd dreptul de a intra în sala si nu vor primi contravaloarea biletului.
Va rugam sa respectati ora înscrisa pe bilet, pentru a evita orice neplacere care s-ar putea crea.
Accesul in sala se face incepand cu 15 de minute inainte de ora inscrisa pe bilet.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la festival!