Biletele pentru cea de-a noua ediție a UNDERCLOUD – Festivalul Internațional de Teatru Independent – pot fi achiziționate on-line prin www.bilete.ro sau la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni (Lipscani, 84 – 90).

*În ziua spectacolului, toate biletele rămase vor fi disponibile doar la Casa de Bilete ARCUB.

Program Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni:

17 – 21 august: 15:00 – 20:00

22 – 31 august: 12:00 – 22:00

Beneficiază de campania 1+1 VIAȚA FĂRĂ CASH, susținută de Raiffeisen Bank: la 1 bilet cumpărat cu un card Raiffeisen Bank de la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni, al doilea bilet este oferit cadou. Această promoție nu este valabilă și pentru biletele cumpărate online.

Prețul unui bilet este de 35 RON.

Biletele cumpărate prin sistemul on-line se supun aceloraşi condiții și reguli valabile și pentru biletele achiziționate de la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni. În ambele cazuri, biletele se vând fără loc, accesul în sală se va face în ordinea sosirii spectatorilor.

UNDERCLOUD îşi rezervă dreptul de a păstra un anumit număr de locuri pentru invitaţi până cu 1 oră înainte de începerea fiecărui spectacol.După acest termen, toate rezervările se vor anula şi biletele rămase disponibile vor fi scoase la vânzare.

Regulament:

Vă informăm că accesul în sala de spectacol se face doar până la ora începerii reprezentației. Persoanele care ajung după ora înscrisă pe bilet își pierd dreptul de a intra în sala si nu vor primi contravaloarea biletului.
Vă rugăm să respectați ora înscrisă pe bilet, pentru a evita orice neplăcere care s-ar putea crea.
Accesul în sală se face începând cu 5 de minute înainte de ora înscrisă pe bilet.

Vă rugăm ca pe durata spectacolelor să vă închideți telefoanele mobile și să nu consumați băuturi alcoolice sau mâncare.

Returnare bilete

Biletele cumpărate de la Casa de Bilete ARCUB pot fi schimbate cu bilete pentru un alt spectacol din cadrul UNDERCLOUD, dar nu pot fi returnate.

Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul www.bilete.ro și doresc să renunțe la acestea și să recupereze contravaloarea biletelor achiziționate (fără taxele de curierat sau de transfer bancar – conform condițiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentând biletele achiziționate și codul comenzii de bilete.
Persoanele care sunt în imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro, contravaloarea biletelor returnându-se în contul indicat de persoana care a achiziționat biletele.  Cei interesați să returneze biletele achiziționate prin bilete.ro sunt rugați să înștiințeze printr-un e-mail la adresa office@bilete.ro

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la festival!